TOPPLISTAN VECKA 24 2019
KLICKA HÄR för HELA topplistan!
#Spelbolag:Bonus:
1.Bethard spelbolag liten
Spela ansvarsfullt Stodlinjen.se
2500kr
250 free spins
Till bonus »
18+ Regler & Villkor gäller
2.Igame spelbolag liten
Spela ansvarsfullt Stodlinjen.se
500krTill bonus »
18+ Regler & Villkor gäller
3.Casumo spelbolag liten
Spela ansvarsfullt Stodlinjen.se
20000kr
20 free spins
Till bonus »
18+ Regler & Villkor gäller

Triss vinster – Läs om storvinnare på Triss!

Triss vinster är sidan vi samlar vinnare på triss på. Läs om dom som upplevt plötsligt händer det på riktigt.

Vann 5 miljoner på Triss

Vann 5 miljoner på Triss! Ja det är många som vunnit på triss genom åren och här tänkte vi samla dom som vunnit just 5 miljoner. Så om du vill se vilka som gjort det och höra deras historier kan du titta igenom den här sidan och bli inspirerad och peppad att det kanske är din tur nästa gång. Att se att det faktiskt är möjligt. Att det finns folk som vinner så mycket pengar så dom blir ekonomiskt oberoende över en natt.

5 miljoner på triss till mamma på mors dag

För en mamma blev mors dag en dag som förändrade hennes liv för alltid. Det var nämligen på mors dag i maj 2018 som en mamma skrapade fram 5 miljoner direkt på skrapet. Lotten ska ha varit köpt på Preem Docksta i Örnsköldsvik. Mamman som vann ska ha varit 65-år och hemmagörande i Örnsköldsvikstrakten. Nu ska hon dela med sig med sina barn och barnbarn. Vilket så klart är en stor dröm för många.

Curt från Hässelby vinner 5 miljoner på Triss

I maj 2018 så gästas TV4 av Curt från Hässelby och han skrapar fram hela 5 miljoner. Curt är vid tillfället 855år och börjar gråta när det står klart att han precis blivit en väldigt rik man. Han och frun ska nu åka till San Francisco där deras dotter med familj bor.

Markus Sundberg 34 år vinner 5 miljoner på Triss

Markus Sundberg 34år skrapade fram 5 miljoner i mars 2018. Detta efter ett besök hos TV4 där han i livesändningen valde rätt lott och skrapade fram 5.000.000kr direkt på skrapet.

5milj direkt på skrapat hos OK/Q8 i Järna

Året började väldigt bra för ett par i Södertälje som köpte en trisslott på OK/Q8 i Järna i januari 2018. För det slutade nämligen med att dom skrapade fram 5 miljoner kronor direkt på skrapet. Dom behövde alltså inte ens åkta till TV4 och skrapa för att få denna enorma vinst. Paret ska ha varit i 50-års åldern.