TOPPLISTAN VECKA 24 2019
KLICKA HÄR för HELA topplistan!
#Spelbolag:Bonus:
1.Bethard spelbolag liten
Spela ansvarsfullt Stodlinjen.se
2500kr
250 free spins
Till bonus »
18+ Regler & Villkor gäller
2.Igame spelbolag liten
Spela ansvarsfullt Stodlinjen.se
500krTill bonus »
18+ Regler & Villkor gäller
3.Casumo spelbolag liten
Spela ansvarsfullt Stodlinjen.se
20000kr
20 free spins
Till bonus »
18+ Regler & Villkor gäller

Svenska spelbolag på börsen

Svenska spelbolag på börsen heter våran serie med guider om spelbolag som finns på den svenska börsen. För det börjar bli en hel del nu och det finns många som vill investera i just spel. Speciellt inför att många spelmonopol rivs och privata aktörer har en chans att ta sig in på marknaden. Vi vill så klart vara bäst på att följa detta.

LeoVegas

LeoVegas är ett ganska så ungt bolag som snabbt blivit väldigt stora. Både vad gäller antalet kunder och vad det gäller populäritet på börsen. LeoVegas är ett svensk bolag som finns på börsen och som du kan köpa aktier i om du så önskar. Du kan besöka LeoVegas som vi har döpt våran guiden om dom för att se allt vi skriver om dom.

Mr Green

Mr Green är en av dom lite äldre spelbolagen som finns på börsen och som du kan investera i om du skulle vilja.

Cartena Media

Catena Media är ingen spelbolag just nu utan dom värvar spelare till andra bolag. Så kallat affiliatebolag. Där dom får spelarna dom får in till dom olika spelbolagen. Det har både för och nackdelar och vi tror att dom kommer starta eget bolag till slut. Tittar man på aktien så har den rusat i höjden dom första åren på börsen.

Sammanfattning av Svenska spelbolag på börsen

Svenska spelbolag på börsen är en sida där vi skriver om spelbolag på den svenska börsen. Och då menar vi spelbolag där du kan spela om pengar. Det är det vi skriver om och alltså inte dataspel. Så vill du se dessa spelbolag och läs mer om dessa kan du gå igenom den här sidan.