SPELBOLAG - BÄST I TEST 2020:
18+ | Spela ansvarsfullt Stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller 18+ | Spela ansvarsfullt Stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Spela om pengar – Test av svenska casinon och bettingsidor!

Spela om pengar? Hur gör man det? Har ni någon bra guide? Ja egentligen är de exakt vad den här bloggen går ut på. Vi skriver guider om att spela om pengar. Och vårt mål är att göra att fler lär sig att spela om pengar. Att man vinner mer pengar och att man inte förlorar pengar. Att man spelar lagom mycket och att man hittar det man söker för mer vana spelare.


För dig som gillar att spela på fotboll är det oddsbonus som gäller

Har du fått en oddsbonus så kan det till exempel vara så att du måste spela över ett visst odds för att det ska gälla. Därför är det viktigt att läsa igenom villkoren för bonusar och det är bland annat sånt vi försöker hjälpa till med. Så varför driver vi då den här bloggen? Jo det gör vi för att det är vårt största intresse att spela om pengar och därför vill vi skriva av oss om det. Vi verkligen älskar att driva den här sidan och det är oftast likasinnade som läser den här sidan så det brukar vara väldigt trevlig här inne och vem vill inte ha trevlig på jobbet?

Populärt att jämföra insättningsbonusar hos oss

Söker man till exempel insättningsbonusar så ska vi ha Sveriges bästa guider om just insättningsbonusar. Insättningsbonusar är en bonus man får när man sätter in pengar hos ett spelbolag. Sätter du till exempel in 1000kr så kan du får 100% i insättningsbonus och då har du alltså 2000kr att spela för. Det går dock väldigt sällan att ta ut den bonusen direkt utan du måste omsätta pengarna x-antal gånger och det brukar vara lite andra regler om det också beroende på vad du har fått bonusen i för spel.


Lämna en kommentar