TOPPLISTAN VECKA 16 2019
KLICKA HÄR för HELA topplistan!
#Spelbolag:Bonus:
1.Igame spelbolag liten
Spela ansvarsfullt Stodlinjen.se
500krTill bonus »
18+ Regler & Villkor gäller
2.Bethard spelbolag liten
Spela ansvarsfullt Stodlinjen.se
22050kr
250 free spins
Till bonus »
18+ Regler & Villkor gäller
3.Casumo spelbolag liten
Spela ansvarsfullt Stodlinjen.se
20000kr
20 free spins
Till bonus »
18+ Regler & Villkor gäller

Skatt på Stryktipset?

Skatt på Stryktipset hos Svenska spel? Nej i skrivande stund är det ingen skatt på Stryktipset hos svenska spel. Det är ingen skatt på någon av vinsterna hos svenska spel. Vill du se fler spelbolag som har skattefria kan du se våran guide över spelbolag med skattefria spelbolag. Skatt på Stryktipset är en sida där vi skriver om hur du ska skatta Stryktipset i Sverige. När det gäller och när det inte gäller. För det är skattefritt om du gör det inom rätt ramar så att säga.


Innehåll i Skatt på Stryktipset

  • Vi listar bara spelbolag med skattefria vinster
  • Det är skattefritt att spela på Stryktipset
  • Allt om Stryktipset
  • Jämför spelbolag hos oss med bettingbonusar

Vi listar bara spelbolag med skattefria vinster

Vi försöker alltid bara lista spelbolag som har helt skattefria vinster. Så om du vill spela och vinna helt skattefritt kan du titta in våran lista med spelbolag. Du kan börjar med topplistan ovan och vill du se hela är det startsidan som gäller.

Skatt på Stryktipset
Skatt på Stryktipset kan du läsa om här.

Det är skattefritt att spela på Stryktipset

Skatt på Stryktipset är en guide där vi skriver om att det är skattefritt om du vinner på Stryktipset hos Svenska spel. Faktum är att det ska vara skattefritt hos alla spelbolag i Europa. Som har licensen i en land i Europa rättare sagt. Men du bör alltid kolla upp den med spelbolaget du vinner pengarna av så klart.

Allt om Stryktipset

Vi har mer om Stryktipset och du kan börja i våran guide med samma namn för att se vad vi har att erbjuda dig i ämnet. Vi spelar själva varje dag och uppdaterar sidan varje dag så att vi tillsamman ska kunna ge varandra speltips och förhoppningsvis vinna mer.

Jämför spelbolag hos oss med bettingbonusar

Om du är en av dom som älskar betting så kan du jämföra alla spelbolag vi listar på startsidan och där även jämföra deras bettingbonusar. För det finns många spelbolag som ger en bonus om man blir medlem hos dom eller sätter in pengar. DU kan som sagt läsa mer om vad vi menar med det på startsidan.