Lotto vinst – Läs om folk som vunnit stort på Lotto!


TOPPLISTAN VECKA 12 2019
18+ | Spela ansvarsfullt Stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller
1. igame spelbolag
  • Samma ägare som Unibet!
  • Få 100% på insättning upp till 500kr!
  • Mega Fortune och Arabian Nights!
HÄMTA BONUS »

KLICKA HÄR för HELA topplistan!

Lotto vinst är vårt bidrag till att samla vinsthistorier om dom som vunnit mycket pengar på Lotto. Och då tar vi med alla lottovinster som vi tycker passar inte. Alltså inte bara från Lotto som Svenska spel har. Och den här sidan uppdaterar vi så fort vi hittar en ny berättelse.


19 miljoner på Lotto till Strömsnäsbruk

Ikväll den 28 mars 2018 så gick 19 miljoner till Strömsnäsbruk och detta tack vare Lotto! Den rätta raden ska ha varit 1-4-7-20-24-25-35 och gav alltså vinnaren 19.000.000kr. Det är rejält med nollor som du kan se. Någon kan skratta sig rejält lycklig kväll! Raden ska vara inlämnad på Centrumkiosken i Strömsnäsbruk. Det vara alltså 7 rätt som gav denna enorma vinst och det gjorde den tack vare att jackpotten växt då ingen vunnit på 7 rätt på Lotto 1 sedan 3 mars. Då växer nämligen jackpotten rejält och när den väl går ut så är det större än vanligtvis.


Lottovinnare

Lottovinnare är guiden där vi köpande lista alla lottovinnare vi känner till. För det är väldigt många som vinner på lotto och vi listar alla som har vunnit från en miljon kronor i den här listan. Så vill du veta vilka lotton som givit stora vinster så är det här listan för dig. Vi listar helt enkelt från alla världens lotton och hoppas du kan hitta hopp om att just din rad ska göra dig ekonomiskt oberoende. För med internet kan du spela på just all världens lotton. Och det är det många som gör. Med hoppet om att bli ekonomisk oberoende. Vi sorterar alla vinnare efter vilket lotto dom vunnit på.

Vinnare på Lotto

Vinnare på Lotto är en guide där vi sammanfattar vinster som gått ut på Lotto. Och då inte enbart Lotto i form av svenska spels Lotto utan många olika stora Lotton. Så om du vill läsa vilka som vinner dom största vinsterna kan du börja i den här guiden där vi samlar dessa och sedan kan du prova din egen tur hos någon av spelbolagen vi listar på första sidan. Där samlar vi nämligen alla spelbolag vi följer och skriver om dagligen här på Spelbolagslistan.se.

Vi skriver om så många vinnare vi kan

För dig som följer oss slaviskt (ja det är en helt del vid detta tillfället) så kan du se hur många olika vinster vi tackat nej till. Inte nödvändigtvis för att vi tycker talen är dåliga men det är så jag fungerar.

Vi tycker Lotto vinstchans är bra, vad tycker du

Vi vill så klart att du ska tycka Lotto vinstchans är bra. Men vad tycker du egentligen? Här kan du säga hur bra eller dålig du tycker guiden är med hjälp av stjärnorna. Lotto vinstchans är en sida där vi visar hur stor vinstchans det är på olika lottospel. Så vi tar med så många vi bara kan och försöker presentera det så tydligt och bra som möjligt så du ska kunna se vad det finns för olika lottospel och hur stor chans det är att vinna på dessa.

Lotto vinstchans

Lotto vinstchans är guiden för dig som vill hitta det bästa oddset för att vinns riktigt stort. Vi gör guider för dig som vill vinna riktigt stort och äntligen bli riktigt rik. Vårt mål är att någon av våra besökare ska göra det smartaste draget och göra det som krävs för att vinna en riktigt stor jackpott och bli så rik så hela livet förändras. Vi försöker skapa speltips dom gör att man själv kan ta dom besluten som gör att man lägger det smartaste spelet och vinna stort.

Du vet att vi samlar på vinnarhistorier va? Vi försöker skriva om så många stora vinster som möjligt och letar alltid efter nya. Vet du om någon som du inte hittar hos oss får du väldigt gärna kommentera eller maila oss så vi kan titta upp det. Du kan även följa alla stora vinster under Vinnare på Lotto.

Vinnare på Vikinglotto

Vikinglotto är ett lotto där du har större chans att vinna jackpotten än på till exempel svenska spels Lotto med drömvinsten. Här listar vi vinnare vi känner till som vunnit jackpotten eller som vunnit över 1 miljoner svenska kronor.

Vinnare på Eurojackpot

Eurojackpot är ett spel som kommit till Sverige väldig nyligen och som erbjuder riktigt stora jackpottar eftersom det är ett samarbete med andra länder. Hos detta underbara Lotto kan du vinna väldigt mycket pengar. Inte sällan upp mot en halv miljard till och med.