TOPPLISTAN VECKA 20 2019
KLICKA HÄR för HELA topplistan!
#Spelbolag:Bonus:
1.Igame spelbolag liten
Spela ansvarsfullt Stodlinjen.se
500krTill bonus »
18+ Regler & Villkor gäller
2.Bethard spelbolag liten
Spela ansvarsfullt Stodlinjen.se
22050kr
250 free spins
Till bonus »
18+ Regler & Villkor gäller
3.Casumo spelbolag liten
Spela ansvarsfullt Stodlinjen.se
20000kr
20 free spins
Till bonus »
18+ Regler & Villkor gäller

Keno vinst

Keno vinst är en samlingsida för historier om svenskar som vunnit stort på Keno! Framförallt på Svenska spels Keno men även på andra spelbolags Keno. För det går att spela dessa underbara spel hos fler spelbolag. Om du vill prova olika spelbolag finns listan här ovan. Du klicka bara på länken under testvinnaren för att se alla spelbolag vi listar och deras bonusar.


Sjuksköterska i Malmö vann 30 miljoner på Keno

Ja det var precis det som en Sjuksköterska i Malmö gjorde i april 2017. Hon ska ha varit 55år vid tillfället och lär ha skrattat hela vägen till banken efter den där dagen våren 2017 som förändrade hennes liv för alltid. Det hon hade gjort var att lämna in en rad om gav henne 7,5 miljoner. Men hon hade gjort det 4 gånger. Vilket gav henne 30 miljoner. Efter vinsten ska hon köpa en lägenhet till son son och dotter samt byta in sin bil som hon tagit på avbetalning.


Hon vann 15miljoner på Keno i Göteborg

Den 26 juli 2018 så vann en hon 15 miljoner på Keno i Göteborg. För att göra det så satsade hon 10kr på Keno 11 och med Kung Kendo. Vilket hon alltså lyckats få. 11 rätt och Kung Keno. Det gav henne 15 miljoner. Det är en chans på 23 miljoner. Statistisk sett så ska det alltså behöver 23 miljoner inlämnar a 10kr för att vinna. Det innebär alltså att Svenska spel ska få in 230 miljoner för att betala ut 15 miljoner.

När Svenska spel ringde upp kvinnan

När Svenska spel ska ha ringt upp kvinnan så ska hon ha varit mycket chockad. Hon är i 70års åldern och från Göteborg. Raden har hon lämnat in på Internet. När hon fått reda på att hon vunnit så sov hon knappt på hela natten. För att vinna så valde hon huxflux 10kr vilket innebär att man får slumputvalda nummer. Hon spelar varje dag med en släkting men valde lämna in en egen rad den här gången. Och vann. Tidigare har hon och släktingen vunnit 50.000kr att dela på.

Fick reda på vinsten i sommarstugan

När kvinnan fick reda på vinster ska hon ha varit med sin dotter i sommarstugan. Hon rättade raden när dottern sov och kunde knappt hålla sig från att väcka dottern och berätta om vinsten men höll sig till morgonen efter till slut. Hon har tidigare jobbat som undersköterska men är idag pensionär. Nu öppnar sig ett helt nytt liv upp sig med 15 miljoner på banken. Tidigare ska pengarna nätt och jämt räckt.

Nu blir det ny bil och ny lägenhet

För vinsten ska hon unna sig en ny bil och en ny lägenhet med hoss. Sedan ska hon även dela med sig till dottern och barnbarnen.

Hon vann 15miljoner på Keno i Göteborg
Hon vann 15miljoner på Keno i Göteborg – Här kan du läsa om det

Stora vinster på Keno

Stora vinster på keno? Vilka är dom största vinsterna? Du kan vinna så mycket som 15miljoner på Keno hos Svenska spel och i den här guiden tänkte vi lista lite olika vinster som folk har vunnit på Keno hos Svenska spel. Det finns dock väldigt många alternativ till Keno så vi tar upp lite intressanta alternativ och hur stor chans det är att vinna. Som exempel så har Eurojackpot blivit väldigt populärt då det är lättare att vinna på Eurojackpot i jämförelse med Lotto och drömvinsten. Och då pratar vi alltså om stora summor. Vi har väldigt många guider om spel på nätet online där man spelar om pengar och det innebär att vi även har extremt många guider om just Keno.