SPELBOLAG - BÄST I TEST 2020:
18+ | Spela ansvarsfullt Stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller 18+ | Spela ansvarsfullt Stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Jessica Mr Green

18+ | Spela ansvarsfullt Stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Jessica Mr Green är en helt galen historia. Det är alltså en spelare som vunnit TVÅ stora jackpottar hos spelbolaget Mr Green. Är det sant eller inte? Ja Mr Green hävdar att det är sant. Och dom skulle förmodligen inte kunna ljuga om det och komma undan för det vad gäller reklam med mera. Så ja det är nog sant till största sannolikhet. Det tror vi i alla fall. Men vad tror du? Skriv gärna och säg vad du tror nedan. Och skriv gärna om din erfarenhet av dom också. Gärna med en liten recension med betyg och omdöme.

”Mr Green Jessica” ska alltså ha vunnit först ca 18miljon och sedan fortsatte hon spela och så vann hon 41 miljoner. Det är verkligen en helt galen historia och vi hoppas verkligen det stämmer som sagt. Totalt ska hon ha vunnit ca 59miljoner. En summar som dom flesta av oss skulle vara mer än nöjd med.

Mr Green Bonus Spelbolag

Mr Green jackpot vinnare

Mr Green jackpot vinnare är en sida där vi listar dom jackpotvinnare som vi får reda på och som media skriver om bland annat. Vi lämnar självklart aldrig ut namn eller så om inte personen gått ut med det i media på något sätt. Tanken bakom den här sidan är att du ska hitta inspiration till att vinna stort. Hur andra vunnit stora jackpottar och när du gjort det hos spelbolaget Mr Green helt enkelt. Vet du om något spelare vi inte listat här får du väldigt gärna skriva den här nedan och även uppge källa då om du har det. Mr Green jackpot vinnare handlar om Mr Green och hur det gått till när dom delar ut sina stora vinster. Och då är det framförallt deras jackpottar det handlar om. Så är du intresserad av att se en lista på vinnare och hur stora vinster det handlar om så kan du titta igenom den här sidan.

Det är alltså sant

Ja det är alltså sant. Självklart skulle man vilja veta vad hon får betalt för att ställa upp på detta men eftersom det är svårt att inte vara officiell med så mycket pengar så kanske hon passar på att tjäna lite extra pengar på att hon vunnit. En gissning är att hon får riktigt bra betalt. Jessica Mr Green sant är en sida där vi skriver om jesscia som vann två stora jackpottar hos spelbolaget Mr Green. Hon spelade alltså på deras nätcasino och vann massor av pengar och det gjorde hon inte bara en gång utan två gånger.

Jessica Mr Green sant

Jessica Mr Green sant? Är det sant att Jessica i reklamen till Mr Green som har vunnit två stora jackpottar hos Mr Green? Ja det är sant om man ska tro Mr Green och vi tror på det till 100%. Det finns ingen anledning för dom att ljuga om det. Skulle det komma fram att det var en lögn så skulle det vara väldigt dåligt för dom. Vi har skrivit väldigt mycket om det här så klicka dig gärna vidare för att läsa mer i ämnet. Och se andra stora miljonvinster hos andra spelbolag också.