Gratissnurr vid registrering


TOPPLISTAN VECKA 12 2019
18+ | Spela ansvarsfullt Stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller
1. igame spelbolag
  • Samma ägare som Unibet!
  • Få 100% på insättning upp till 500kr!
  • Mega Fortune och Arabian Nights!
HÄMTA BONUS »

KLICKA HÄR för HELA topplistan!

Gratissnurr vid registrering har vi massor här! Vi gör listor där du enkelt ska kunna hämta ut dom bonusarna just du söker efter. Så om du söker gratissnurr eller free spins som det också kallas och vill ha sådana där du får gratis casino genom att bara registrera dig för att få dina snurr – ja då har du kommit helt rätt. Vi samlar nämligen på dessa och många av erbjudandena är unika så glöm inte besöka oss på dina jakt på riktigt bra bonusar. Vi skriver om spel om pengar online på nätet varje dag och hoppas du hittar något intressant om du har samma intresse för det som vi på redaktionen. Vi spelar varje dag och älskar det.

Vi har en samlingssida för free spins

Du kan titta under Free spins om du vill se allt vi skrivit om just gratissnurr vad gäller spelautomater. Vi älskar det då vi själva använder oss av det varje dag året runt nästan. Därför skapade vi listan från början och sedan märkte vi hur populära listorna blev och då fortsatte vi.

Free spins som välkomstbonus

Vi har valt att dela upp det så att det är gratissnurr som välkomstbonus och sedan när du redan är medlem. Till exempel spelbolag som brukar ge bort free spins vid födelsedagar. Eller vid andra insättningar än vid första insättningen. Så titta in både listorna för att få så bred jämförelse som möjligt.

Gratissnurr vid registrering
Gratissnurr vid registrering – Se veckans lista här!

Lämna en kommentar