Fotbolls-VM 2022

Fotbolls-VM 2022 kommer spelas i landet Qatar. Det känns helt främmande med den siffran eftersom det känns som det är så lång tid. Men faktum är ju att det bara är 4år mellan VM i fotboll. Och innan det har vi ett fotbolls-EM också. Vi har haft Fotbolls-VM var 4år och kommer förmodligen fortsätta ha det för alltid. I den här guiden så guider vi dig igenom spelbolag som erbjuder betting på VM och vilka som har dom bästa bonusarna då så du har chans att spela för extra mycket pengar. 2022 kommer vi inte få titta på fotboll i sommarvärmen på semestern utan då är det 21 november–18 december 2022 som gäller vilket så klart kommer kännas märkligt. Men det är på grund av värmen som dom flyttar fram det ca ett halvår. Annars skulle många matcher spelats i 40 grader och det skulle bli mycket sämre matcher helt enkelt. Det kommer spelas på totalt 12 platser och det är totalt 32 lag som kommer vara med.

Odds på Sverige i Fotbolls-VM

Självklart ska du enkelt kunna jämföra odds på Sveriges alla matcher i Fotbolls-VM så vi har lagt in det under speltips. Där kan du dagligen få dom senaste tipsen och dom senaste jämförelserna.

Spela på Fotbolls-VM

Spela på Fotbolls-VM i Ryssland 2018? Låter det som något du skulle vilja göra? Då kan du titta in guiden Spela på Fotbolls-VM. Det är nämligen där vi kommer skriva om mästerskapet mest och komma med speltips och jämförelse av odds. Samt självklart lista bonusar så som insättningsbonus och betting-bonus.

Spela på alla matcher på Fotbolls-VM

Just nu erbjuder många spelbolag att spela på alla matcher i Fotbolls-VM och vinna enorma summor. Det här tycker vi så klart är helt enormt roligt och vi sammanfattar många av dessa spelbolag här så du kan vara med och vinna upp till en miljard svenska kronor om du har alla rätt.

Lämna en kommentar