115 miljoner till Norge på Eurojackpot

115 miljoner (svenska kronor) till Norge på Eurojackpot! Och vinnaren har gått ut med både namn och bild. Mannen som tagit hem vinsten heter Yngvar Borgersen och vad vid tidpunkten i maj 2013 63-år och egen företagare. I vanliga fall brukar vinnare av stora vinster vara anonyma men det finns undantagsfall och här är ett av dom alltså. Yngvar Borgersen bodde vid tidpunkten i Skien i Telemark i sydöstra Norge och där ska dom vid tidpunkten bara vara ca 52.000 invånare. Så det är alltså en väldigt lite ort. Hans son ska ha suttit och titta på dragningen och när det stod klart att en man från Norge vunnit 115 miljoner så brast sonen ut: Den jäveln. Det han inte visste då var att det var hans egna far som hade vunnit. Dragningen ska han inte ha sett själv utan han var på resa när dragningen gick och hade lämnat mobilen på hotellrummet. När han kom tillbaka ska han ha möts av massa missade samtal från ett och samma nummer. Det vill säga spelbolaget. Yngvar drev ett eget företag vid tidpunkten (kanske fortfarande) inom vatten och energiteknik tillsammans med frun och sonen. Siffrorna som ändrade Yngvars liv i maj 2013 var 14, 16, 28, 44, 48 och stjärnnummer 3 och 7.

Läs våra stora sidor om Lotto

Lotto har fått en helt egen rad i menyn och det är för att via har många guider om just turspel så som Lotto, Eurojackpot, VikingaLotto och likande. Även några av världens störta lotterier så som Power Ball och så vidare. Så besök guiden Lotto för att läsa mer om dessa och dom flesta andra stora lotterierna i världen och i Sverige.


Sammanfattning av 115 miljoner till Norge på Eurojackpot

115 miljoner till Norge på Eurojackpot är en sida där vi skriver om en människa i Norge som vann så mycket som 115 miljoner på Eurojackpot. Det hände 2013 och här skriver vi allt vi vet om detta så du kan bli inspirerad av det och se att man kan vinna pengar om man har tur.


Lämna en kommentar